Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 στις 19:00

Ελάτε να απολαύσετε τον καφέ ή το κρασάκι σας παρακολουθώντας την εξαιρετική βραδιά αφήγησης λαϊκού παραμυθιού στο ΜΕΓΑΛο Ο

Αφήγηση λαϊκού παραμυθιού με συνοδεία μουσικής

«Της Αγάπης το Γινάτι»

«Πολλοί άνθρωποι κοπιάζουν μέρα νύχτα ν’ αποκτήσουν λούσα, χρήματα και δόξα. Κάποιοι θα πουν ότι όλα αυτά δεν αξίζουν τον κόπο κανενός γιατί ειδικά σήμερα τη μια μέρα τα έχεις και την άλλη δεν,καπνός και φεύγουν μέσα από τα χέρια σου. Θα πουν ακόμη εκείνοι ότι τα μόνα που αξίζουνε πραγματικά να κοπιάσει κανείς είναι αυτά που όταν τα αποκτήσει μια φορά μένουνε στο πλάι του για πάντα. Εγώ δεν ξέρω να σας δώσω μιαν απάντηση, αλλά ήρθε και με βρήκε μια ιστορία που ίσως κάτι έχει να μας πει για όλα αυτά.

Αρχή λοιπόν του παραμυθιού, καλώς εσμίξαμε».

Έτσι ξεκινά η ιστορία μας, η ιστορία του Γιάννη που αγάπησε μια νεράιδα, και για να την κερδίσει μια ζωή κοντά του αναμετρήθηκε με όλα τα στοιχειά της φύσης, έφτασε στην άκρα τ’ ουρανού,  έκανε δυνατά τ’ αδύνατα.

Ένα λαϊκό παραμύθι από τα Βαλκάνια, μια αφήγηση ντυμένη με μουσικές της παράδοσης και τραγούδια για την αληθινή Αγάπη και τον Αγώνα του ανθρώπου να την κατακτήσει.

Αφήγηση: Ελεάνα Χατζάκη

Μουσική συνοδεία: Γιώργος Μαύρος

 

Η παράσταση απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικο κοινό.


Ενημερωθείτε πρώτοι για τις Εκδηλώσεις μας