Ένα απελευθερωτικό ταξίδι ανοίγματος του σώματος και των εσωτερικών του τοπίων και ηχείων…

Μέσα από την ΚΙΝΗΣΗ, την ΑΝΑΠΝΟΗ, τον ΗΧΟ, το ΡΥΘΜΟ λιώνουμε το σκληρό μας περίβλημα, αφήνουμε τις παγειωμένες-παγωμένες μας ασφάλειες, τα περιοριστικά πιστεύω για τον εαυτό και τον κόσμο και ξεκινάμε το ταξίδι μας προς το άγνωστο. Ξυπνάμε σταδιακά τα 7 ενεργειακά μας κέντρα και εν-σωματώνουμε τον αυθεντικό εαυτό μας: τη σύνδεση με τις ρίζες, τη σεξουαλικότητα, τη δύναμη, την αγάπη, την αλήθεια, τη διαίσθηση, τη σοφία μας, αντικρύζοντας και απελευθερώνοντας ό,τι μας κρατά σε απόσταση από την πηγή καθαρού φωτός που ΕΙΝΑΙ μέσα στον καθένα μας.

Την καθοδήγηση και εμψύχωση κάνει η Ναταλία Παρθενίου, χορεύτρια (Ακαδημία των Τεχνών του Αμστερνταμ), δασκάλα Hatha Yoga και ενεργειακή θεραπεύτρια, απόφοιτος της σχολής Brennan School of Healing, «Χέρια όλο Φως».

Ο Βαγγέλης Καλαϊτζής, σκηνοθέτης και μουσικός, μας πλαισιώνει με το chakra overtone drum, το εξαιρετικό μουσικό όργανο που συντονίζει το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο επιδρώντας πάνω στη συχνότητα κάθε τσάκρα καθώς και με κρουστά, ήχους και μουσικές από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια ηχητική αγκαλιά για το ξεδίπλωμά μας.

Πριν το κλείσιμο του έτους, μας προσκαλούμε στη γιορτή της ψυχής μας, για να τιμήσουμε ό,τι καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας, ανοίγοντας χώρο και σπέρνοντας τους σπόρους για ό,τι επιθυμούμε να ανθίσει στο νέο κύκλο.

Ένα απελευθερωτικό ταξίδι ανοίγματος του σώματος και των εσωτερικών του τοπίων και ηχείων…

με τη Ναταλία Παρθενίου και τον Βαγγέλη Καλαϊτζή
στο Μεγάλο Ο, Γρηγορίου Ε 69, Χανιά
Κυριακή, 18 Δεκέμβρη, 17.00 – 20.00
κόστος: 20 ευρώ


Ενημερωθείτε πρώτοι για τις Εκδηλώσεις μας